Mam adresy,nazwy firm i telefony do wszystkich firm w Palos...zadna nie znajduje sie na ulicy Granada.Niech pan sie dowie dokladnie gdzie ona teraz pracuje.Mogla rowniez podac adres mieszkania.Ale skoro zmienila adres to czemu nie podala panu nowego?
Maña
11 maj 2007
I nawet nie powiedziala czy nadal zbiera truskawki? Moze ktos zalatwil jej inna prace...blizej morza jest Mazagon bo watpie zeby pracowala gdzies kolo poligonu przemyslowego
jazz rock
11 maj 2007
mówila,że zbiera z kilkoma polakami na innej farmie .
jazz rock
11 maj 2007
- tak, tak mówiła ze w okolicy jest 12 kominow ??
jazz rock
11 maj 2007
wracam na net po 18.30 dzięki za udział
zolondek
11 maj 2007
Wiadomo już coś nowego na temat Pana żony???????
jazz rock
11 maj 2007
[wpis usunięty]
Maña
12 maj 2007
Wiec wiem gdzie jest...szukaj na mapie poligon industrial...znajduje sie pod Palos...jesli uwazasz ze ona naprawde zle sie czuje to musisz ja namowic na powrot do domu...Problem w tym ze jesli nie jest to jej pierwszy pracodawca to moze sie stawiac z zalatwieniem jej autobusu.Naprawde juz nie wiem jak Ci poradzic...
jazz rock
12 maj 2007
[wpis usunięty]
zolondek
12 maj 2007
Podjął Pan już jakąś decyzję???????????
jazz rock
12 maj 2007
czekam , w poniedzialek na informacje , najgorsze ze nikt z tamtad sie nie odezwal do teraz.
Maña
12 maj 2007
Mam nadzieje ze wroci cala i zdrowa.Rozmowy z dziecmi moga duzo jej pomoc,bedzie wtedy wiecej myslala o powrocie a nie o glupotach...Kazda matka najpierw mysli o dzieciach...pozdrawiam
W żadnym wypadku nie wysyłaj tam dzieci. A zauroczenie szybko minie. Zaraz po pierwszym rozczarowaniu.
jazz rock
17 maj 2007
dzięki !
greg333
20 maj 2007
witam
trzymaj się będzie dobrze
ale ja mam inne pytanie czy ktoś możę zna numer telefonu na dworzec (PKP) w Huelvie potrzebuje go pilnie z góry dziękuję i pozdrawiam .
Agniecha110
20 maj 2007
Estación de FF. CC. (Stacja kolejowa Huelva)
Dirección
Avda. De Italia, s/n. Teléfono 959245614
Albo (Biuro podróży RENFE):
Oficina de Viajes de Renfe, Teléfono 959245614
greg333
20 maj 2007
dziękuję bardzo za odpwiedź podaje jeszcze jeden numer jak by ktoś kiedyś potzrbowal mam go z informacji między narodowaj +349[tel]pozdrawiam.
greg333
22 maj 2007
witam
potrzebuje informacji jak Malagi dworca PKP dostać się najlepiej i najszybciej na lotnisko (TAXI,AUTOBUS)CO KOLWIEK i ile to może kosztować z góry dziękuję
pozdrawiam.
Witam wszystkich na forum. Właśnie wczoraj wróciłam z Hiszpanii. Było ciężko ale się opłaciło. Jestem zadowolona z pieniędzy które przywiozłam ze sobą, opaliłam się schudłam i nabrałam dystansu do życia i siebie.To dobra szkoła przetrwania.Na zbiorach byłam drugi raz.Każdy z wyjazdów był inny.Pracowałam u innych plantatorów i każdy był inny dosłownie.Warunki mieszkaniowe b.dobre szef ok.nie poganiał jak to bywało na innych plantacjach,praca codzienne na zakupy byłyśmy wożone samochodem.To w skrócie.Jeżeli jesteście ciekawi szczegółów zadawajcie pytania -odpowiem na każde.
szukam kontaktu mailowego z ludźmi którzy są w Palos , Moguer lub Mazagon
niki lauda
23 maj 2007
Do Wjoletty.
Też chciałbym zapytać w jakim mieście pracowałaś. Co do opalenizny - to podobno (z tego co słyszałem od znajomych) strasznie mało słońca i zimno w tym roku w hiszpanii.
Z kasy zadowolona - zdradź tajemnice tylko szczerze.
Już wróciłaś? troszke szybko nie widać jeszcze tutaj,żeby ktoś sie pochwalił powrotem, chyba jesteś Pionierką w tym roku.
amiga25
23 maj 2007
To moze ja tez jestem pionierka? do Hiszpanii polecialam 6 lutego a wrocilam nie dawno 12 maja.Wczesnie wrocilam poniewaz w Polsce wykupilam sobie bilety z taka data,myslalam o zmianie terminu ale pozno sie ocknelam i za drogo by mnie to kosztowalo ale glownym powodem bylo to ze nastawilam sie psychiscnie na powrot w tym terminie no i zmeczenie,chcialam do domu a eurakow sporo mialam bo tylko 3 dni wolnego byly.Do dnia mojego powrotu mialam 3 tyg.nadgodzin,i nie wie wszystkiego sie dowiem. Z pogoda to prawda,malo slonca ale i tak wyroznam sie miedzm czy dalej nie trwaja u mojego szefa.Wlasnie dzis wieczorem wroci kolezanka.