praca huelva truskawki 3

Temat przeniesiony do archwium.
1081-1110 z 2830
[wpis usunięty]
morza
Mam adresy,nazwy firm i telefony do wszystkich firm w Palos...zadna nie znajduje sie na ulicy Granada.Niech pan sie dowie dokladnie gdzie ona teraz pracuje.Mogla rowniez podac adres mieszkania.Ale skoro zmienila adres to czemu nie podala panu nowego?
I nawet nie powiedziala czy nadal zbiera truskawki? Moze ktos zalatwil jej inna prace...blizej morza jest Mazagon bo watpie zeby pracowala gdzies kolo poligonu przemyslowego
mówila,że zbiera z kilkoma polakami na innej farmie .
- tak, tak mówiła ze w okolicy jest 12 kominow ??
wracam na net po 18.30 dzięki za udział
Wiadomo już coś nowego na temat Pana żony???????
[wpis usunięty]
Wiec wiem gdzie jest...szukaj na mapie poligon industrial...znajduje sie pod Palos...jesli uwazasz ze ona naprawde zle sie czuje to musisz ja namowic na powrot do domu...Problem w tym ze jesli nie jest to jej pierwszy pracodawca to moze sie stawiac z zalatwieniem jej autobusu.Naprawde juz nie wiem jak Ci poradzic...
[wpis usunięty]
Podjął Pan już jakąś decyzję???????????
czekam , w poniedzialek na informacje , najgorsze ze nikt z tamtad sie nie odezwal do teraz.
Mam nadzieje ze wroci cala i zdrowa.Rozmowy z dziecmi moga duzo jej pomoc,bedzie wtedy wiecej myslala o powrocie a nie o glupotach...Kazda matka najpierw mysli o dzieciach...pozdrawiam
[wpis usunięty]
Wiadomo już coś nowego na temat Pana żony???????
[wpis usunięty]
-Huelva mać !
W żadnym wypadku nie wysyłaj tam dzieci. A zauroczenie szybko minie. Zaraz po pierwszym rozczarowaniu.
dzięki !
witam
trzymaj się będzie dobrze
ale ja mam inne pytanie czy ktoś możę zna numer telefonu na dworzec (PKP) w Huelvie potrzebuje go pilnie z góry dziękuję i pozdrawiam .
Estación de FF. CC. (Stacja kolejowa Huelva)
Dirección
Avda. De Italia, s/n. Teléfono 959245614

Albo (Biuro podróży RENFE):
Oficina de Viajes de Renfe, Teléfono 959245614
dziękuję bardzo za odpwiedź podaje jeszcze jeden numer jak by ktoś kiedyś potzrbowal mam go z informacji między narodowaj +349[tel]pozdrawiam.
witam
potrzebuje informacji jak Malagi dworca PKP dostać się najlepiej i najszybciej na lotnisko (TAXI,AUTOBUS)CO KOLWIEK i ile to może kosztować z góry dziękuję
pozdrawiam.
http://www.aena.es/csee/Satellite?cid=1[tel]&pagename=Estandar%2FPage%2FAeropuerto&SMO=1&SiteName=AGP&c=Page&MO=1
Witam wszystkich na forum. Właśnie wczoraj wróciłam z Hiszpanii. Było ciężko ale się opłaciło. Jestem zadowolona z pieniędzy które przywiozłam ze sobą, opaliłam się schudłam i nabrałam dystansu do życia i siebie.To dobra szkoła przetrwania.Na zbiorach byłam drugi raz.Każdy z wyjazdów był inny.Pracowałam u innych plantatorów i każdy był inny dosłownie.Warunki mieszkaniowe b.dobre szef ok.nie poganiał jak to bywało na innych plantacjach,praca codzienne na zakupy byłyśmy wożone samochodem.To w skrócie.Jeżeli jesteście ciekawi szczegółów zadawajcie pytania -odpowiem na każde.
cześć , a w jakim miasteczku pracowałaś ?
szukam kontaktu mailowego z ludźmi którzy są w Palos , Moguer lub Mazagon
Do Wjoletty.
Też chciałbym zapytać w jakim mieście pracowałaś. Co do opalenizny - to podobno (z tego co słyszałem od znajomych) strasznie mało słońca i zimno w tym roku w hiszpanii.
Z kasy zadowolona - zdradź tajemnice tylko szczerze.
Już wróciłaś? troszke szybko nie widać jeszcze tutaj,żeby ktoś sie pochwalił powrotem, chyba jesteś Pionierką w tym roku.
To moze ja tez jestem pionierka? do Hiszpanii polecialam 6 lutego a wrocilam nie dawno 12 maja.Wczesnie wrocilam poniewaz w Polsce wykupilam sobie bilety z taka data,myslalam o zmianie terminu ale pozno sie ocknelam i za drogo by mnie to kosztowalo ale glownym powodem bylo to ze nastawilam sie psychiscnie na powrot w tym terminie no i zmeczenie,chcialam do domu a eurakow sporo mialam bo tylko 3 dni wolnego byly.Do dnia mojego powrotu mialam 3 tyg.nadgodzin,i nie wie wszystkiego sie dowiem. Z pogoda to prawda,malo slonca ale i tak wyroznam sie miedzm czy dalej nie trwaja u mojego szefa.Wlasnie dzis wieczorem wroci kolezanka.
Temat przeniesiony do archwium.
1081-1110 z 2830

»

Pomoc językowa