A jeśli chodzi o koleżanki tyle ile jest ludzi w domku , tyle tez jest różnych charakterów , i niestety czasami trzeba , zacisnąć zęby i przetrzymać niemiłe towarzystwo , chociaż uważam że każdy decydując się na taki wyjazd powinien mieć chociaż trochę zrozumienia i wyrozumiałości, i powinien sobie zdawać sprawę że w domku nie będzie mieszkała sama ,tylko z grupką osób i jeden drugiego powinien wspierać i sie dogadywać każdy jest inny i nie zmieniajmy naszych współlokatorów na siłe......i nie utrudniajmy sobie życia bo będziemy ze sobą mieszkać 3 mies albo dłużej. A jeśli się komuś coś nie podoba i jest kłótliwy to powinien na samym początku wynająć sobie mieszkanie , albo zabrać namiot .Niestety jest bardzo wiele takich wstrętnych osób , które myślą że będą rządzić i domek należy do nich , ja w zeszłym roku bardzo zle trafiłam , mieszkały ze mną dwie bardzo nienormalne osoby , no ale cóż dałam radę chociaż psuły wszystkim nerwy. Proszę bo być moze któraś z nich czyta to forum , nie umoralniajmy nikogo , nie nawracajmy a swoje racje trzymajcie dla siebie , i patrzcie też na siebie a nie na kogoś .