praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
wysłałam Ci w wiadomości gg i link do mojego konta na facebooku
Ja Tobie tez...
ktos wie cos o wyjazdach ???
jeszcze nic nie wiadomo :) dalej trzeba czekac ;)
ciekawe czy autobus pierwszy pojechal, bo mial planowo na koniec stycznia ....
W sobote jedą pieresze dziewczyny z naboru w Toruniu do Rociany...
morena ty tez jedziesz w sobote>? ile dokladnie osob jedzie z torunia>?
Tak jade niewiem ile jedzie z Torunia wszystkich ale z Wloclawka jedzie nas 12 osob...
w końcu coś się zaczyna dziać :)
hej czy wiecie czy wyjechal pierwszy autobus
jest na forum ktoś kto jedzie z dromadera?
Z tego co dziś usłyszałam to chłodno w Hiszpanii i być może się wyjazdy przesuną...a jeszcze żaden z Dromadera ani od Mario nie wyjechał...
Jak Hiszpanie radzą sobie z bezrobociem? Wyjeżdżają...
http://www.sfora.biz/Jak-Hiszpanie-radza-sobie-z-bezrobociem-Wyjezdzaja-a52040

W Grecji, Hiszpanii i Portugalii znika klasa średnia - alarmują socjologowie. Powstaje "społeczeństwo dwuklasowe" - ludzie zaczynają się dzielić na bogatych i biednych.
http://www.sfora.pl/Europa-zmienia-sie-w-Ameryke-Lacinska-Nadchodzi-nowy-lad-a51003
z Dromadera to przeciez oferta od Maria,
tyle ze Dromader
bierze wiecej kasy za posrednictwo :) pozdrawiam
hej ,moze i tak ale od Maria to jest tez typowy autokar z cory ktory Mario wysyla po pracownikow powtorkowych co szefowie daja jemu liste,i wtedy sie nie placi za ten przejazd do Hiszpaniibo oplaca ta podroz pracodawca
Morena 7236 : bylas w poprzednich latach na truskawkach od Mario czy z urzedu pracy ?
bo ja bylam w Palos de la Frontera ,ale kupe lat temu tj. 2[tel]z mojego urzedu pracy i bylo super.Teraz pojade z Mario ,albo z Torunia ale czekam do konca tygodnia na telefon z Torunia bo jeszcze potrzebowali 15 osob i nie wiadomo czy sie zalapie :) pozdrawiam
kocham truskawki : nie do konca sie z tym zgadzam
bo w tym roku (z tego co pisal Mario) jada tym autokarem tez nowe osoby:) pozdrawiam
masz racje. z jednej strony tak tez jest oczywiscie.
i w zeszlym roku i 2 lata temu nawet 3 tak bylo,pozdrawiam
kocham truskawki : ty tez w tym roku jedziesz na truskawki ?
jak tak to z kim?
tak jade.sama do mojego starego szefaod kilku lat.nie czekam na autobus z cory ,jade wczesniej
Witam Wszystkich i pozdrawiam.Jak przygotowania do wyjazdów?
Witam :) ja pracowałam w 2006 roku w Hiszpanii wspominam rewelacyjnie!!! I mam z tym związana prośbe brygadzista był ROMAN z ukrainy tylko to pamietam czy może ktoś z Państwa ma kontakt do niego!!Bardzo mi zalezy:))) Podaje maila [email] Pozdrawiam ciepło:)
Do morena77 ja jeździłam i z UP i od Mario i nie mogę narzekać zawsze było w miarę ok...
do kochamtruskawki
piszesz ze jedziesz wczesniej, ale jedziesz teraz i tez z nowymi przeciez, a osoby pracujace po kilka lat nie jada juz w styczniu?? czy to juz jak kto chce ?
Madziuleczek ja nigdzie nie napisalam ze jade z nowymi,prosze czytaj uwaznie.tak jak chca to jada wlasnie w styczniu te pracujace po kilka lat a ja jade za tydzien i nie z nowymi
jade sama wlasnym prywatnym transportem jezeli chodzi o to
jezeli chcesz wiedziec to tydzien temu juz pojechal autobus na jedna finke niedaleko El Rocio,ale to nie od Maria.Jest tam juz poprostu stara ekipa i tyle i zazwyczaj jezdza w styczniu zawsze
No teraz to już wszystko ruszyło zwłaszcza że pogoda podobno dobra chociaż różnie piszą raz że deszcz inni że słońce..heh
Ja juz w sobotę i znowu się zacznie...:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego