praca huelva truskawki 3

Temat przeniesiony do archwium.
751-780 z 2830
Witam!
Jest ktoś od Juana (Fres Gomes) ?
ja też tam dzwoniłam. A czy ktoś z Was ma telefon do firmy z Wrocławia słyszałam że tam też jest jakaś ale nie wiem jak sie nawet nazywa.Może ktoś coś skojarzy?????Prosze o numer tele.....
do Orzyszzz. a jak dostałaś kontrakt od Francisco Marqeuza???
Ja byłam w Huelvie rok temu i teraz nie wiem jak tam trafić spowrotem a z tego stowarzyszenia nie ma żadnych kontraktów z tego co dzwonie i czytam z Grufesy czyli.
do Swietki.. 8 grudnia był nabór w Walbrzychu posredniczyl Mario,a Francisko Marquez był tylko przedstawicielem Grufesy.
do megan
A kto Pani takich glupot nagadal?My czyli firma BRUXO znajdujemy sie w Swidnicy i wyjazdami na truskawki zajmujemy sie od 5 lat!
czesc a jak dokładnie nazywa sie ten twój pracodawca Alberto????? mój tez jest Alberto moze to ten sam
czy cos wiadomo na temat nowych wyjazdów do Hiszpanii.Nie dawajcie znac 2 dni wczesniej to nie ma sensu.Chociaz ok 4 dniu.Kiedy bedzie najblizszy wyjazd.??
Oni dokładnie o tym nie poinformuja bo duzo zalezy od strony hiszpanskiej, zawsze bylo tak ze 2-3 dni wczesniej dzwonili
jak ktos sie decyduje na wyjazd to powinnien siedziec na walizkach
do Brunox. Ale tu chodzi o te kontrakty z Grufesy...czy liste osób które mają jechać, czy w tym roku ta lista wogóle przyjdzie...A nie chodziło o to że Państwo sie nie zajmują , tylko chodzi o tą konkretną firme....
znaczy sie o Grufese....
To, że zajmowaliście się wyjazdami na truskawki przez ostatnie 5 lat nie oznacza że będziecie to dalej robić... nie dla wszystkich jest to takie oczywiste (a dla Was?). Od 1 maja sporo sie zmieniło a i konkurencja nie próżnuje. Strona Bruxo juz działa? (a moze Holpry?????)
WITAM

Są ZAINTERESOWANE JAKIEJ OSOBY NA WYJAZD WE WTOREK NA ZBIORY TRUSKAWEK POTRZEBUJEMY 100 PAN CHĘTNYCH NA WYJAZD DO RóżNYCH PRACODAWCóW.
ZAINTERESOWANE OSOBY PROSZE O KONTAKT POD NUMEREM TELEFONU 6[tel], BąDZ [tel], [tel].
PILNIE

POZDRAWIAM ALGA
Beda sie na pewno dalej zajmowac bo firma BRUXO to znana i rzetelna firma, przez wiele lat wyjezdzałam z nimi. Ta firma to jedna z wiodacych firm która wspołpracuje z hiszpanska strona.
Mam nadzieje ze dalej beda dzialac bo ja wiem na 1000% ze z ta firma nie wyladujecie w obozach pracy a z innymi moze byc róznie.
Od kiedy jestem w hiszpanii dostaje wiele telefonów i @ bo ludzie wyjezdzaja nie wiadomo z kim i potem musza zapłacic za prace a czesto równiez trafiaja na fatalne warunki mieszkaniowe.Tak wiec widac ze konkurencja nie spi ale nie w kierunku załatwiania ludziom pracy tylko w kierunku oszukiwania ich.
Witam
Mam pytanie czy faceci mają jakieś szanse na wyjazd na truskawki bo byłbym zaineresowany.
Proszę o pilna odpowiedz.
Pozdrawiam
Jesli chodzi o mezczyzn to beda oferty do Hiszpanii ale dopiero w lutym. teraz zapraszam kobiety na wyjazd we wtorek 23 stycznia. Jedynie co potrzeba to nowy dowod lub paszport i checi do pracy przy zbiorze truskawek.To jest legal-kontrakty do reki w autobusie. Zapraszamy
Witam
moge liczyc na informacje jak beda potrzebni mezczyzni do pracy w Hiszpanii?
Z góry dziekuje i pozdrawiam
witam. moglibyscie mnie poinformowac czy wybiera sie ktos z kwidzyna lub okolic?
Pół roku temu też bym tak napisała, zresztą kilka razy to zrobiłam ale nie teraz. Już nie. Czas pokaże czy Bruxo nadal będzie oragnizować wyjazdy i nie tylko. A konkurencję znam, uwierz mi.
Proszę o jak najwięcej informacji na temat pracy w Palos, zbiór truskawek, warunki,
zarobki itd. Z góry dziękuję.
Witam
Jestem facetem i jestem zainteresowany praca sezonowa w hiszpanii będe wdzieczny za wszelkie informacje.
Pozdrawiam
Witam
Czy sa jakies propozycje pracy dla mężczyzn w hiszpanii bede wdzięczny za wszelkie informacje.
Pozdrawiam
poczytaj dokładnie forum zbiór truskawek huelva/huelva2/i to teraz znajdziesz to co szukasz, a jak znasz pracodawce to na jego temat moze fresowka Ci napisze
czesc czy ktos mi moze podac numer tel.do biura Panoramy chciała bym zapytac sie czy są kontrakty
ok.czytałam, niestety pracodawcy nie znam, czy ja dobrze rozumię, czy huelva to nazwa plantacji w Palos? Pozdrawiam.
Huelva to jest miasto a ty gdzie jedziesz na jaką plantacje?
witam wszystkie oczekujace na wyjazd choc wydaje mi sie ze jest nas bardzo mało bo cicho na tym forum sie zrobiło, nikt nie pisze czy sa wyjazdy, czy maja jakies wiesci z hiszpanii, czy sezon zaczał sie juz w pełni .Prosze piszcie jak macie jakies wiadomosci bedzie mi razniej.
Marzec/kwiecien planujemy z dziewczyna wyjazd do Hiszpanii do pracy. Czy ktos z was pracowal w innym charakterze niz zbieranie truskawek? Szukamy mniej spektakularnego miejsca ;) Jestesmy raczej spokojnymi ludzmi... nie szukajacymi wrazen z "nizszej półki" a raczej pracy i jednoczesnie spokoju ;) ...z reszta wszystko w umiarze:)
Szukamy wlasnie takich ludzi (?)

Pozdr
Wiem tylko ze dojechać trzeba do Palos, proszę o informację czy w tym mieście jest
jedna plantacja czy może jest więcej, jeśli tak to jakie mają nazwy?
oj wiesz co tam jest bardzo duzo plantacji jedna przy drugiej normalnie mnóstwo a na kontrakcie nic tam nie masz napisane????
czesc ja sie własnie wybieram do Hiszpanii na truskawki jade juz 4 rok Dzwonili do mnie z Algi 3 razy bym jechała ale nie moge chyba w nastepnym tygodniu juz pojade z dziewczynami a Ty kiedy jedziesz i juz który raz ???
Temat przeniesiony do archwium.
751-780 z 2830

»

Pomoc językowa