praca huelva truskawki 3

Temat przeniesiony do archwium.
721-750 z 2830
cześć wyjazdy za pośrednictwem Mario są 7.01 i 14.01 .Ja za pośrednictwem Sylwi
wiem że mam jechać 14.01 ale mam czekać na telefon od Mario.
POZDROWIENIA DLA FRESÓWKI
Przywróciłaś mi wiarę w ludzi!!!!!!!!!
HOLA!! ;-) czy ktos jedzie w pon z ALGA na truskawki ??!! odezwijcie sie bo mamy kilka pytanek co do bagazu!!!jedziemy od nich pierwszy raz bo dawniej jezdzilismy z PANORAMA a tam z bagazami nikt nie robi problemow!! nie wiemy jak to jest tutaj bo slyszalysmy niepochlebne opinie!!! czy scisle musi miec 25 kg , czy jak ma pare kg wiecej juz jest problem???!! ja wiem ze oni( pracownicy algi) tu bywaja ale lepiej cos wiedziec bezposrednio od tych co juz tego z nimi doswiadczyli!!! pozdrowionka i czekamy na odpowiedz!!!
6[tel]TO NUMER TELEFONU DO PRACOWNIKA FIRMY ALGA. OFERTY PRACY NA ALMASENIE SA JESZCZE AKTUALNE. DZWONCIE DZIEWCZYNY POTRZEBUJA JESZCZE 15 OSOB. WE WTOREK WYJAZD O 16 WIEC NIE MA CZASU. CZLOWIEK NA STUDIACH JEST WIEC JA PODAJE NUMER JEGO TEL. KOM. POZDRAWIAM . ZROBILAM TO NA JEGO PROSBE WIEC BEZ STRACHU DZWONIC:):)
firma alga raczej sie nie czepia jesli wszystko jest w jednej torbie i jak wazy nieco ponad 25 kg. a jesli wazy wiecej pobierane sa doplaty tyle co wiem na ten temat. wez ubrania i jedzenie na kilka dni nie bierz nic wiecej bo ceny nasze i hiszpanskie sa podobne nie ma sensu
Możesz coś więcej napisać odnośnie tej pracy!Mam już podpisany kontrakt na truskawki,ale nie wiem kiedy wyjazd,moze zdecydowałabym się tutaj!!! POZDRAWIAM
Witam niedlugo wybieram sie do hiszpani do miejscowosciu moguer do prowincji Huelwa
,Francisco Marquez Marquez. Czy moze katos tam byl i powie mi jak tam jest jakie sa warunki,jaki szef chciala bym wiedziec ????
Ja i moja dziewczyna bardzo chcemy wyjechać do Hiszpanii w lutym lub w marcu. Teraz jeszcze uczymy się języka. Bedziemy chcieli uderzyć na Madryt Tam mamy zapewnioną pomoc jesli chodzi o mieszkanie, ale praca... no własnie... Może ktos był, jest, lub zamierza sie wybrać... Cenna każda informacja. Z góry serdeczne dzieki :)
Raz wracałam z firmą alga, jechałysmy panorama a wracałysmy z alga. Trafiłysmy wtedy na bardzo chamskich kierowców , przyjechali małym autobusem , gdzie nie chciały wejsc bagaze, stwierdzili ze czesc mamy "wywalic" , ale my wysiadłysmy i powiedziałysmy ze nie wracamy. Nie byla to nasza wina bo bagazy miałysmy tyle ile powinno byc po prostu autobus miał mikroskopijne bagazniki. Efekt był taki ze jakos "wepchali" gdzie sie tylko dało, nie mogłysmy korzystac z ubikacji bo tam były bagaze. Ten powrót ja wspominam jako koszmar, bo wtedy "za kare" nie chcieli nam sie zatrzymac , zatrzymyali nam sie co 8 GODZIN !!!!!!! było tylko dwóch kierowców + jeden który jechał pierwszy raz.
Mam nadzieje ze teraz cos sie zmienilo bo kilka lat temu powrót z nimi to wielka udreka.
pozdrawiam
Francisko Marquez jest przedstawicielem Grufesy.Zawiozą was napewno do tej koperatywy i pracodawcy tam na miejscu wybiora sobie pracowników.Warunki są rożne w dużej mierze zależy to od pracodawcy.
marikita nie mam bladego pojecia ale mozesz zadzwonic no nie????
Do niania1
Masz jakieś nowe wiadomości dotyczące wyjazdu
Podobno 7 01 wyjechala grupa
Druga ma jechac prawdopodobnie 14.01
witam, mam prośbe do Was potrzebuje numer do przewoznika z firmy Panorama bo podobno są juz kontrakty a chce sie dowiedziec kiedy są wyjazdy, pozdrawiam
Dzis przyszla ostatnia paczka z kontraktami ze stowarzyszenia ASAJA,firmy korych kontrakty zostaly przyslane:ElPilonar,Fresalco,Citricola San Jorge i Diego Gonzales Bort.Prosimy o kontakt osoby zainteresowane.
I jeszcze firma Gomesa Agricola
z alga jechalam juz dwa razy.za pierwszym mielismy straszny problem z bagazami.kierowcy zadali astronomicznych sum za nadbagaz.niektorym osobom odmowili wziecia bagazu.sa z nimi takze problemy jesli chodzi o dowoz na miejsce.mielismy uzgodniona warszawe ale wyladowalysmy w wroclawiu.drugi raz problemu z bagazem nie bylo natomiast znowu pojawil sie problem z miejscem dojazdu.powiem szczerze jesli mozesz wybierz innego przewoznika.
Do bruxo 1-czy można się dowiadywac tylko telefonicznie?
Witamy

Wszystkie chetne osoby które są zainteresowane wyjazdem na zbiory jak najszybciej to dzwoncie do nas, powiem krótko 2500 nowych osób
NIE ŻARTUJEMY.
Dzwoncie od jutra rana na telefony w godzinach od 9:00 do 16:00.
[tel]
[tel]
6[tel]
Dowiadywac mozna sie telefonicznielub osobiscie w siedzibie biura:
BRUXO
Rynek 1A
58-100 Swidnica
woj.dolnoslaskie
potrzebuje polski numer do rajmunda.to wazna sprawa.dziekuje
Wiam wszystkie dziewczyny,które mają zamiar wyjechac do Hiszpanii na zbiór truskawek.Chciałabym Was przestrzec przed pracodawcą,który się nazywa GARRIDO RODRIGUEZ MANUEL,campo to MACHOM BLANCO.Rok temu byłyśmy tam z koleżankami i po dwóch tygodniach wróciłyśmy,ponieważ nie miałyśmy gdzie spać itd.Sytuacja była opisywana na tym forum przeze mnie oraz moja koleżankę.Jesli macie jakieś pytania piszcie na moje g.g 2235814.Pozdrawiam. M.
Witam

Na początek podam adres e-mail na który możecie zgłaszać chęć wyjazdu do pracy na zbiór truskawek w stowarzyszeniu Freshuelva ( informacje zawarte w e-mailu )
IMIĘ I NAZWISKO
ADRES ZAMIESZKANIA
DATA URODZENIA
TELEFON KONTAKTOWY ( WAŻNE )
NUMER PASZPORTU lub DOWODU

Zapisujcie sie jak chcecie wyjechać to wyjazd 16.01.2007.
Jeżeli chodzi o tego pracodawce to nie nie jest w naszym zrzeszeniu. GARRIDO RODRIGUEZ MANUEL,campo to MACHOM BLANCO

ADRES E-MAIL [email]
TELEFONY [tel]
[tel]
[tel]

ZAPRASZAMY
[email]

ADRES E-MAIL [email]
TELEFONY [tel]
[tel]
[tel]

ZAPRASZAMY
Zgadzam sie z Panem.Ten pracodawca należy do stowarzyszenia ASAJA.Niestety nie zmienia to faktu,że gorzej juz trafić nie można. Chciałybyśmy jechać w tym roku po raz kolejny,niestety boimy sie ,że znów trafimy w bagno.Pozdrawiam.M.
do megam.m
a kto zajmuje sie kontraktami imiennymiz Grufesy?
do megan.m
a jaka firma w Polandzie zajmuje sie kontraktami imiennymi z Grufesy?????
do megan.m
a jaka firma w Polandzie zajmuje sie kontraktami imiennymi z Grufesy?????
Mam pytania do ALGI: dlaczego w tym roku nie dzwonicie po ludziach i nie informujecie ze maja kontrakty u was????zawsze tak bylo!!czy my same mamy sie domyslac kiedy kontrakty pojawia sie w Polsce??Widze ze co roku jest coraz lepsza organizacja!!!!!!!!!!Gratulacje!!!!!!!!!!!!
Z tego co wiem to kontrakty imienne do Grufresy prowadzila firma Panorama ze Świdnicy.Ja jadę na nowy kontrakt za pośrednictwem Mario.
do Swietki Dowiedzialam sie że ta firma ze świdnicy nie zajmuje sie tym już
Temat przeniesiony do archwium.
721-750 z 2830

»

Pomoc językowa