praca huelva truskawki 3

Temat przeniesiony do archwium.
1561-1590 z 2830
narazie nie wiem nic nowego co sie tam dzieje bo moja dziewczyna miala dzwonic w niedziele ale nie zadzwonila. prawdopodobnie nie ma za co. ostatni raz rozmawialem z nia w piatek dzwonila za pozyczone pieniadze. wniosek z tego jeden, pieniedzy dalej nie ma.podobno ta Ewelina miala wrocic dzisiaj do Cartaya wiec zobaczymy co sie bedzie dzialo. chcialbym sie dowiedziec moze ktos wie jak to jest z zakladaniem konta w hiszpani. bo moja dziewczyna powiedziala ze Ewelina wziela od nich dokumenty na zalozenie kont a ztego co mi sie wydaje to musi byc przynajmniej podpis osoby na ktora bedzie kont
narazie nie wiem nic nowego co sie tam dzieje bo moja dziewczyna miala dzwonic w niedziele ale nie zadzwonila. prawdopodobnie nie ma za co. ostatni raz rozmawialem z nia w piatek dzwonila za pozyczone pieniadze. wniosek z tego jeden, pieniedzy dalej nie ma.podobno ta Ewelina miala wrocic dzisiaj do Cartaya wiec zobaczymy co sie bedzie dzialo. chcialbym sie dowiedziec moze ktos wie jak to jest z zakladaniem konta w hiszpani. bo moja dziewczyna powiedziala ze Ewelina wziela od nich dokumenty na zalozenie kont a ztego co mi sie wydaje to musi byc przynajmniej podpis osoby na ktora bedzie kont
Widze,ża nadal cisza na forum a 15 już blisko,powinni już jutro dzwonić?Dzwonili już do kogoż kto jedzie z Cory??
Witam.Do mnie juz dzwonili wczoraj.Mam wyjazd 16 z Wroclawia o godz 14.Jade z Cory.
Wyjazdy co roku jak pamietam byly miedzy 1 stycznia a 1 kwietnia.moze byc tak ze wszyscy wyjada do 15 marca a moze byc ze jeszcze 1 kwietnia beda wyjazdy.
Pełno za to marokanek juz zjezdza.W tym roku bardzo mało jest polek i rumunek.
Pamietam ze pierwszy raz jechałam 25 marca, potem 20 lutego a potem juz sama jezdziłam do szefa
witam może trochę więcej informacji na temat pracy ponieważ niema pracy której nie można wykonać gg.12430651 w marcu wyjeżdża moja żona na truskawki więc i ja mogę wyjechać daj znać trzymaj się
Pamietaj, że agencje pośrednictwa nie mogą pobierać opłat za rekrutację.
Ale Ci dobrze,szkoda,że do mnie nie zadzwonili,mi sie nie usmiecha czekac aż do kwietnia:((Ja jak sie zapisywałam na wyjazd to powiedzieli,że w lutym będzie!
Mysza62 kiedy ty byłaś na spotkaniu w sprawie wyjazdu i o której godzinie do Ciebie dzwonili??
Szuka ktos z was pracy na wakacje, przy truskawkach w Niemczech w sprawdzonej firmie o dobrych warunkach pobytu oraz bardzo dobrych zarobkach. Jesli chodzi o kontakt to tylko powazne oferty osob, ktore chca pracowac.
Spotkanie bylo 6 grudnia w Gdansku.Podpisalam nowy kontrakt ale zadzwonil do mnie szef u ktorego bylam w zeszlym roku z pytaniem czy chce do niego jechac.Nastepnie zadzwonili do mnie z Cory informujac o wyjezdzie to byla godz 12z minutami w poniedzialek.Napewno do Ciebie zadzwonia bo teraz sa wyjazdy z Cory.Zafirka pojechala w poniedzialek tez z Cory.
To mnie troche pocieszyłaś:))))Tylko mam nadzieje,że to będzie w lutym:))Tylko ,że ja jestem z Krakowa,a na forum jeszcze nikt z kraka nic nie pisał na temat wyjazdu:((
Oni potrafia zadzwonic dzien przed wyjazdem.W zeszlym roku tak do mnie zadzwonili trzeba byc prygotowanym i siedziec na walizkach.
hej:)
czy ktos jest na forum kto wyjezdza w niedziele o 16 z krakowa na frese ??
[gg]
Hej to kraków już też jedzie??Kiedy do Ciebie zadzwonili??Bo ja jestem z Krakowa i czekam...:(((
ja jestem z tbg ale kazali mi wybrac czy jade z krk czy z wrocka ? dzwonili do mnie wczoraj okolo 17.
mam wyjazg z jakiegos parkingu przy rondzie radzikowskiego ,czy to daleko od stacji autobusowej ,orientuje sie ktos ?
WITAM a kto jedzie w niedziele z WROCŁAWIA z dworca PKS o godz 20??
do QQQ1:Jestem zainteresowana tą ofertą pracy. Czy mogę prosić o więcej informacji na nr [gg] ?
jestem na tej stronie nowa nie bardzo wiem jak odpowiadac na pytania, jak co to wogole za numer, ktory podajesz?
to mój numer gadu gadu, ale możemy kontaktować się na forum. Możesz napisać coś konkretniej o tej pracy?
ja tylko chcialam napisac, ze kocham Hiszpanie-:)
Ja też bardzo za nią tęsknię.
i dzisiaj mijaja dokladnie 4 lata jak wysiadlam z autokaru w Moguer...
Jest strona internetowa, ktora za kilka dni bedzie uruchomiona dam znac w natepnym tygodniu. Niewiem jak inaczej zawrzec kontakt na gadu gadu mnie nie ma a swojego maila nie chce podawac. moze znajdziesz cos na google a jak nie to poprostu poczekaj do nastepnego tygodnia. przyjecia do pracy sa do polowy marca tak ze mamy jeszcze troche czasu
Byłabym bardzo wdzięczna za adres tej strony. Dziękuję za odpowiedź:)
A w Andaluzji kiepska pogoda. Z soboty na niedzielę wiało i padało najmocniej, ale deszcze mają się przeciągnąć przynajmniej na cały obecny tydzień. Ciuchy przeciwdeszczowe, mokre rękawiczki itd - typowa hiszpańska pogoda ;-)

pozdrawiam
A jest już dużo truskawek??Bo ja czekam na wyjazd z Cory i nie mogę się doczekać...:((Nie mam pytań co do tego wyjazdu...:((
Nawału nie ma, ale jest na tyle truskawki że te dziewczyny które są juz na miejscu mają co zbierać w kółko, ale martwią się że kiedy przyjada nastepne autobusy to moze sie jakies wolne trafic. Tak jak ktos napisal wczesniej, ostatnie autobusy przed polowa marca przyjezdzaja. A prognozy na nastepny weekend znowu kiepskie. A ja cale szczescie omijam poki co truskawki szerokim łukiem i zbieramy pomarańcza, na zmiane zwykłe i czerwone. Pozdrawiam.
Mam takie pytanie czy to prawda,że oni dzwonią alfabetycznie wg nazwisk?CZyli jak ktoś jest z końca alfabetu to pojedzie na koncu?A chodzi mi tu konkretnie o wyjazd z Cory do Huelvy na truskawki!Bo ja już nie wiem co robic czekam i czekam,a nikt nic nie wie...
Jestem z województwa warmiñsko - mazurskiego i też czekam na telefon w sprawie wyjazdu na truskawki. Wiem, że u mnie kolejność jest właśnie alfabetyczna. Nie wiem na jakiej literze stanęło. Byłam na rozmowie w grudniu i ciągle cisza. Nie pozostaje nam nic innego jak cierpliwie czekać. Przynajmniej tak mi powiedziała pani w urzędzie pracy.
Temat przeniesiony do archwium.
1561-1590 z 2830

»

Pomoc językowa