praca huelva truskawki 3

Temat przeniesiony do archwium.
1471-1500 z 2830
Ja z kuzynka byLam na spotkaniu w WUP Olsztyn ktory byL w grudniu byli tam przedstawiciele Cory ale o tym pisałam wczesniej ,poczytaj wczesniejsze wyowiedzi.
Widziałam Jolu Twoje wczesniejsze opisy...dzieki za odp..
Wczoraj z Olsztyna był wyjazd na cytrusy do Hiszpanii,ten co miał byc w listopadzie.Moja znajoma pojechała.Zadzwonili do niej z Hiszpanii 2 dni przed wyjazdem.
Dziekuje Ci rybka za wiadomość.. ja zastanawiam się czy wogóle wyjadę... ech..
Hej Koko wiem ze sauna słuzy ale niestety nie mnie ja umierałam w bernarderach a jeszcze te robactwo ,ale nie niezrezygnowałam z wyjazdu jak sie ma dwa krzeselka na karku i zero szans na prace w polsce to trzeba brac byka za rogi nie sadzisz .Do konca stycznia jeszcze troche czasu wiec moze bedzie telefon a jak nie to ostatniego mamy spotkanie w wup z inna firma moze beda tam z Asaji jak tak to jedziemy od nich a na miejscu juz sie postaram zeby trafic do dziadka ona jest tam za bardzo znany zeby mu sie sprzeciwiali,widzialysmy w zeszłym roku jeden z plantatorow chcial nas a dziedek podjechal porozmawial z tym Hiszpanem ktory rozdziela ludzi i pojechalysmy do dziadka -tamten drugi malo nie dostal ataku -Ja osobiscie sadziłam że zaraz zaczna sie tłuc tak to wyglądało.
Zahira z jakiego miasta jestes w Warminsko Mazurskim,i kiedy byłaś na romowie w Olsztynie ?
do Joli.... Jestem z Działdowa.... a na spotkaniu byłam 5 grudnia... w pokoju 307 lub 317 nie pamiętam dokładnie.... POzdrawiam
Mam prośbę , jesli ktoś by wiedział coś o wyjazdach na truskawki, z woj Warm-Mazurskiego, niech napisze, lub moze ktoś również czeka, to będzie nam raźniej w oczekiwaniu na tel..:) POzdrawiam Agnieszka
Do Zahirki -witaj ziomku ja tez jestem z Działdowa zadzwon do mnie albo poprostu wejdz na moje [gg] to sie umowimy powiem ci co i jak ,jesli jestes od nas na 100% pojedziesz powiem ci tylko inne wazne rzeczy,podam ci moj nr tl albo adres wpadniesz do mnie i pogadamy a moze juz sie znamy tylko nie wiemy ze my to my.Pozdrowienia Mariola
A pewnnie Mariola ze sie znamy nawet razem chyba jechałyśmy he he Agnieszka z tej strony..:) tak sobie myslałam ze to Ty, ale nie byłam pewna..:) pozdrowionka dla forumowiczów...
witam dostalam propozycje pracy w Hiszpani (zbiory truskawek) od Firmy EUROKONTAKT nie ukrywam ze chcialabym pojechac ale z drugiej strony boje sie ze zaplace pojade a wyladuje w szczerym polu albo co gorsza w jakims domu publicznym. jesli kto kolwiek ma jakis info na temat tej firmy to prosze o odpowiedz. Pozdrawiam
Co do wyjazdow do Hiszpani, to mam swoje zdanie, na ten temat Byłam tam 2 lata temu i w tym roku tez jade czekam na kontrakt Trafiłam do super pracodawcy,zarobiłam fajna kase,zwiedziłąm,poznałam wspaniałych ludziCo do Polek to nie wszystkie sa jednakowe,wiec prosze nie oceniac wszystkich jednakowo
Ja osobiscie nic nie wiem o tej firmie ale najlepiej jak sie jedzie za posrednictwem biura pracy wtedy masz pewnosc ze trafisz na zbiory a nie gdzie indziej a co do warunkow mieszkaniowych ja uwazam ze lepiej mieszkac na campo niz w miescie ,masz lepiej bo do pracy i z pracy blizej ,a jak mieszkasz w miescie co z tego do pracy daleko ,do miasta zawsze po pracy mozna jechac nikt ci nie broni ,ale to moje zdanie .Trafia sie roznie niektorzy mieszkaja w miastach ale ja osobiscie słyszalam tylko o kilku takich przypadkach raczej campa ale warunki uwazam sa dobre.To moje prywatne zdanie moze ktos sie ze mna nie zgadza ale pytasz wiec ci odpowiadam ale powtarzam to moje zdanie.
Witam...ale cisza na forum...:) nikt nic nie pisze. Mam pytanie czy ktoś miał juz telefon...w sprawie wyjazdu na truskawki, z OLsztyna??? Miłego dnia życzę..
Wyjazdy do Palos z Cory mają zacząć się od 15 lutego.Dzwonił do mnie szef dlatego znam termin.Nie wiem dokąd ty się wybierasz i do jakiej kooperatywy.
A co do ciszy na forum to masz rację jakby kurzem obrosło, ale im bliżej wyjazdów pewnie i na forum zrobi się ruch. Pozdrowienia dla wszystkich oczekujących truskaweczek.
Dziekuje Wjoletta, ja własnie zastanawiam sie do którego mam zwolnienie lekarskie brac... ja jadę z Cory, tak przynajmniej mam napisane na umowie , którą podpisałam w grudniu...tak więc oczekuje z niecierpliwoscią. W Urzedzie pracyw Olsztynie jest wywieszka ze pierwszy wyjazd 27 styczen... POzdrawiam
Witam.Moj szef poszukuje osob do pracy w truskawkach od zaraz,trzeba przyjechac na wlasny koszt,a on placi za bilet powrotny,poprosil dziewczyny ktore sa juz na miejscu o poszukanie osob,bo nie daja mu zadnych odpowiedzi z Asaja i Cory.Nalezy do korporacji Fres palos,nazywa sie Jose Infante Cabeza.Za dniowke placi 35,50.Mieszkamy w mieszkaniu w Palos,do kompletu brakuje 3 osob,jezeli chetnych byloby wiecej,to musza isc na pole mieszkac,ale warunki na polu sa dobre.zainteresowanych prosze o kontakt na gg-6416687,lub na tel.34/66[tel]
Cześć.Z tego co się zdążyłam zorientować to wyjazd 27 stycznia jest z firmy Masia Ciscar z okolic Lepe,ale mogę się mylić.Moja wiadomość odnośnie wyjazdów jest raczej z pewnego żródła.
Pozdrawiam.
HALO FRESÓWKA - czy możesz potwierdzić moje info?
Zatem jestem nie do końca zorientowana... Dzis byłam w WUP tam tez niestety nie wiedzą co i jak..:(:( Bedę jechała poraz pierwszy dlatego moze sie troche denerwuję tym wszystkim...moje znajome , które byly na spotkaniu w październiku, wyjechały, teraz slysze o następnych wyjazdach...wrrr... Wjoletta z jakiego jestes województwa, jesli mozesz odpowiedziec..??
Zahirka .Twoje nerwy przed wyjazdem są zrozumiałe,sama jadąc pierwszy raz też się denerwowałam,ale uwierz mi nie taki diabeł straszny jak go malują.Nie jestem pewna na jaki zbiór owoców wyjechały twoje znajome ale wydaje mi się że na cytrusy,bo na truskawki rekrutacje były dopiero w grudniu ,ale jak mówię mogę się mylić.W urzędzie pracy raczej niczego ci nie powiedzą ponieważ oni organizowali tylko rekrutację a dalej to umywają ręce.
Na rekrutacjach była Klaudia ,która tłumaczyła hiszpanów jak chcesz podam ci jej numer tel. hiszpański to możesz do niej zadzwonić i nerwy trochę puszczą .
Podaj swój adres mailowy to prześlę ci numer.
Ja jestem z woj. pomorskiego,a rekrutacja była w Gdańsku jakoś tak na początku grudnia.
Pozrowienia.
Do Wjoletta...
mozliwe ze na cytrusy, ja zapisalam sie i na cytrusy, i na truskawki, mam nadzieje ze skąś zadzwonią :).... ale czytając forum wolałabym na truskawki jechac... Moj adres mail: [email] lub GG 5[tel], masz racje Urzedy pracy wogóle mają zlewkę na wszystko. Obecnie załatwilam sobie zwolnienie do 7 lutego.. i dalej czekam..:):) torba spakowana stoi od listopada:-/
Czesc Wjoleta.Mozesz podac nr.tel do Klaudi.Nasz Up zrobil nas w konia i nie poinformowal nas o spotkaniu.Wiem ze bylo 6 grudnia w Gdansku.Ja z kolezanka dowiedzialysmy sie pozniej i pojechalysmy jak bylo juz po wszystkim ale pani Halina nas jeszcze zapisala.Napisz prosze ten nr. tel. bo Mario i Sylwia juz sie tym nie zajmuja tylko nowa pani o imieniu Klaudia.Dzieki serdeczne.Pa.
Podam ci mój adres [email] mogę podać tego numeru na forum.Sory.
Pozdrowienia.
prosze fresowke o kontakt mam pytanie chodzi o paro!! [email] prosze cie odezwij sie bo zostane bez kasy!!
odezwij sie na moje [gg] albo [email]
Cześc jeżeli nadal chcesz ten numer telefonu to napisz mi maila.
Rozmawiałam ze swoim byłym szefem i powiedział mi ze "transporty" maja byc od 15 lutego nowych dziewczyn.Moj szef chce wziasc 5 nowych dziewczyn i tak pinformowało go biuro asaja.
Rozmawialam równiez z kolezankami które przyjechały juz do pracy , ze pracy maja bardzo mało, mimo ze jest ich tylko kilka.W zeszłym tygodniu pracowały tylko 1 dzien a na drugi dzien tylko 2 godzinki.Mówiły równiez ze autobusy z dziewczynami przyjezdzaja non stop, bo coraz wiecej nowych twarzy na ulicach.
Chociaz ja nie mam w ogole pojecia jakie firmy transportowe jezdza? dalej alga? czy jest ktos nowy?
Witam.... ciekawe jak z innych firm, (ja mam kontrakt z Corą podpisany) chyba ze Cora też zleca przewóz Asaji, lub innemu przewoźniokowi...najbardziej mnie drażni niewiedza moja w tym zakresie, he he... Dziś próbowałam skontaktowac się z Panią Klaudią, niestety nie odbiera :(( , ale chyba to juz standard... POzdrawiam wszystkich serdecznie, Agnieszka
Masz rację nie odbieranie telefonów to już standard.Ale takich jak ty dziewczyn jest sporo i Klaudia musiałaby tylko siedzieć "na telefonie".Jeżeli masz kontrakt z Corą to czekaj na telefon i to chyba jedyne wyjście .Pierwsze wyjazdy do Cory są od 15 lutego -ale o tym już pisałam.Cora jest raczej sumienną firmą i nie martwiłabym się że jeszcze nie dzwonią. Jak pisała fresówka pracy jest jeszcze mało,a siedzieć tam bez pracy to strata czasu i pieniędzy.Z pozdrowieniami.
My prace mamy codziennie od drugiego stycznia,oprocz niedziel oczywiscie.Jest nas malo osob,szef potrzebuje wiecej i nie wie kiedy przysla mu kogos.Bo w tych biurach nikt nic nie wie.Dlatego caly czas dopytuje sie czy mu kogos znalazlam.potrzebuje od zaraz,to praca pewna.jeszcze raz podaje moj nr gg-6416687 i nr tel.34/66[tel].Do mieszkania w miescie brakuje nam trzech osob,a jak ich nie znajdziemy to wcisnie nam rumunki.a to nam nie bardzo sie usmiecha:(( Magda
Temat przeniesiony do archwium.
1471-1500 z 2830

»

Pomoc językowa