Shakira77
Razi mnie Twoja głupoota przepraszajac kogos kogo sie nie obraziło,ale coz takie sa uroki '' samrowania pupu '' zauwazylam nie od dzis... po pierwsze star nie obrazila wszystkich (chyba potrafisz czytac,a tym bardziej ze zrozumieniem)i w tym momencie nie czuje sie w jakis sposob winna tego,ze tak a nie inaczej nto ujelam (prawde) i nie obchodzi mnie tak naprawde to,ze napiszesz ,ze jestem niewychowana ,bo tak naprawde mnie nie znasz :)
po drugie uwazasz sie za wszech wiedzaca na temat konta i wyszukiwarki.Bylam w hiszpanii a dokladniej w Nervie gdzie powiedziano nam i innym kobieta ,ZE NIE MAA ZADNEJ MOZLIWOSCI WYBRANIA PIENIEDZY W POLSCE BO PYTALAM SIE KOMPETETNYCH OSOB I DOSTALAM ODP ZE NIE MA TAKKIEJ MOZLIWOSCI,WIECPROSZE MI TU NIE WMAWIAC NA FORUM ,ZE PISZE BZDETY NIESPRAWDZAJAC TEGO !
po trzecie zacytuje Twoja wypowiedz ''>takie slowa swiadcza o Twojej "wysokiej kulturze"! Zanim cos klepniesz
>zastanow sie troche - to nic nie kosztuje, natomiast obrazanie innych
>za to , ze zwrocili Ci uwage jest delikatnie mowiac nie na miejscu.
''
Jezeli nie byliscie w miejscu w ktorym pracowal dany forumowicz to nie wiecie jak tam bylo a wypowiadacie sie na ten temat i co poniektorzy chca byc modzejssi od innych co to nie oni bo wszystko najlepiej wiedza i nie dziwie sie star bo jak dany forumowicz nie byl akurat na tych zbiorach a jest wszechwidzacy na ten temat!!
a jak Pani o nicku Shakira77 chce podyskutowac na temat konta i chce byc wszechwiedzaca i dociec prawdy to prosze sie bybrac do Nervy dokladny adres moge chcetnie podac.