praca huelva truskawki 3

Temat przeniesiony do archwium.
2251-2280 z 2830
witam!zona pracuje w Rociana del Condado,pisze ze pogoda super..a nawet za goraca,pracuja codziennie truskawek sporo,pozdrawiam wyjezdzajacych!!
Fajnieee mają:))

A my czekamy:P
Valery jeszcze ubezpieczenie - co miesiac minus 90 euro ;/

Andzia daj swoj numer gg ja tez z zg jade
kinia napisałam minus ubezpieczenie. Nie 90, Tylko 81:P
witam!z zielonej gory nie mam pojecia kiedy sa wyjazdy ,do Maia dzwoniłam wczoraj ale mnie zaskoczył powiedział ze on nie wie z jakich biur w polsce autokary woza ludzi z algi mi powiedziała pani ze najlepiej wie Mario i klapa z algi maja byc podobno wyjazdy po 17-tym ja nmam jechac po 25-tym szef dzwonił do mnie na moim kampie teraz pracuja 3 dni w tygodniu ale w krotce ma byc dobrze tak szef mowi ja pracuje przy malinach lucena del puerto.pozdrawiam
informacja najnowsza:

zielona ponoc jedzie 15 marca hmmm
z tego co sie dzisiaj dowiedziałam to zielona wyjezdza 15 a gorzów kole 20-22
Oby oby:)
Mnie sie wydaje ,ze do cory woza Połoniny.poz.
A nie wiesz przypadkiem kiedy Swietokrzyskie?
a skad ta pewnosc?? skad wiesz??

ja jade z zg.. i nic nie wiem :(
kinia dzwoniłam dzisiaj do Mario i on mówił ze zielona wyjezdza 15
marlena a Ty skad jedziesz?
ja jade z gorzowa i wyjazd jest po zielonej najprawdopodobniej 20-22
a niewiecie przypadkiem o której ma być ten wyjazd 15 z zielonej i czy wszyscy z zielonej jada czy tylko część ja też jade i nic niewiem. to wy dzwonicie do nich czy oni do was???
ja tez nic nie wiem w sprawei wyjazdu :( bez sensu..... a tez z zg jade, podaj swoj numer gg
12617948
Że 15 marca jest wyjazd z Zielonej to poprostu wiemy od Maria- Jak to prawda co powiedział to jutra powinien wam dać znać...
a jak nie to poprostu zadzwońcie do Maria i wszystko będzie jasne... wkońcu macie prawo wiedziec co i jak...
wiec tak, dzwonilam do Marka i..........

listy z zielonej gory sa juz pozamykane jesli teraz nam nie dali znac to nie jedziemy teraz :| a pozniej to niby 22;/ masakra :(((((((((((((((( smutno mi sie zrobilo
nic nie wiadomo... mowil wczesniej ze do dwoch tygodni a tu juz miesiac mija...
mialam taka nadzieje na tego 15stego !! a tu nic...
czyli teraz jedzie tylko cześć zielonej góry...... zgadza się to co mówił marko... że kraków zabierze zieloną...

reszta pewnie pojedzie z Gorzowem 20-22 :)
A nie wie ktoś ile kobiet czy ile autokarów wyjeżdza 15stego z Zielonej z cory??
a wiadomo czy wszystkie osoby które podpisaly umowy z ohp pojadą czy tylko wybrańcy?? powinni stworzyc jakąs strone i informować co i jak na bierząco, nie byłoby tyle zamieszania.
No wszyscy powinni. To by było nie fer... jakby nas tylko Mario zwodził...
obyś miała racje:)
męczy mnie juz ta niepewność
W ramach wiadomości z regionu:
W mojej firmie kilka kobiet wyleciało z pracy bo przyłapano je na paleniu w czasie zbierania truskawek. Chodzi o popiół w truskawkach, czasami nawet "pety" znajdowano w poprzednich latach.
Już znajdują się pierwsze kobiety którym się nie podoba i robią listy osób które chcą wrócić do Polski.
A truskawki póki co są średnio ciekawe, ale pogoda jest więc jest nadzieja.
hej Marcin, a Ty w ogole mieszkasz tam na południu co nie...gdzieś w rejonach Palos?mam kilka pytań...odezwij się...zostawiam nr [gg] ...pozdrawiam wszystkich czekajacych na wyjazd...Vi;P
juz w pracy mogły się powstrzymać od tego palenia...

ja bym się nie odważyła... bo wiadomo czym to grozi...
A tym kobietom co się nie podoba, jest za ciężko czy warunki złe mają????
Czemu chcą wyjechać????
Temat przeniesiony do archwium.
2251-2280 z 2830

»

Pomoc językowa