Praca sezonowa przy zbieraniu cytrusów 2012 z Mariem

Temat przeniesiony do archwium.
631-660 z 1069
Przywracasz mi nadzieje.Bardzo cieszyliśmy się na ten wyjazd.
dziś dzwoniłam do OHP w Katowicach spotkanie odbyło sie 13 stycznia.Pani z OHP powiedziała że dziś mają się kontaktować z Mariem w sprawie terminów bo on ma dzisiaj z tym zamawiającym ustalać terminy wyjazdów i kazała zadzwonic jutro .Powiedziała jeszcze że wszystko przez pogodę się poprzesuwało bo nigdy nie było tak późno wyjazdów.
Ciekawa jestem co z tego wyjdzie.
a jeśli to ma być taka lipa jak z truskawkami to ja wole podziękować za tenn wyjazd,nie wiem mam mieszane uczucia...
moja dziewczyna tez opowiadala ze na truskawkach nigdy nie bylo latwo warunki ciezkie..duzo ludzi sie naoogladalo jakichs pamietnikow z wakacji i mysli ze jada poplywac w baseniku pic drinki z palemka xd.duzo w zyciu juz przezylem w wojsku mielismy trudne warunki a na poligonie to juz wogole masakra i jakos sie zylo i robilo swoje.na pomaranczach ponoc jest lajt wiec nie bedzie takiego hardcoru to sie nie bojcie.mnie niepokoi tylko tak pozny termin wyjazdu i czy jest sens jechac i jak to jest czy jak pozniej sie zaczyna to zatrudni wiecej ludzi i pojedziemy na miecha czy dajmy na to zaczniemy w maju i bedziemy zbierac do sierpnia itp
wiadomo ze jedzie sie pracowac...
...na jak dlugo tez bysmy chcieli wiedziec...
a od kiedy to pomarancze sa do sierpnia, kto wam takich bzdetów nagadał? nie wiem czy do czerwca one beda. nie poinformuja ludzi a potem sa takie nieporozumienia
Nadal czekacie na smsa?
Czekamy ...
....Mamy jeszcze nadzieje że sie uda wyjechać
Czekamy jutro mam dzwonic do Maria i ma podać termin wyjazdu.
To czekajmy ... oby tak było i wkońcu może poznamy terminy wyjazdu...
ale wtedy szczęście będzie!! tylko żeby praca była i normalni ludzie w otoczeniu to nawet na wysypisku mieszkać mogę!
Jak sie czegos dowiem to napisze.
Będziemy bardzo bardzo wdzięczni
zbiory benda trwały tyle ile normalnie trwaja tylko pózniej sie zacznom
Jak ktos dowie sie czegos wczesniej to tez niech da znac.
Na razie cisza ... czyli nikt nic nie wie... ale jak będziemy coś wiedzieć to napewno napiszemy ... wiadomo każdy czeka z niecierpliwością na wiadomośc.
To czekamy na pogode.Rozmawiałam z mężem i znajde prace u gospodarza i będziemy czekać do bulu.
Witam! Ktoś coś wie? Ktoś dostał esa bo tu cisza.... dzień się jeszcze nie skończył i mam nadzieje że dzisiaj będziemy coś już wiedzieć...
.....Mario pisał wczoraj na forum truskawk.Musimy czekać bo cały czas pada.Musimy mieć nadzieje że pogoda się poprawi to wtedy będzie praca.
o jest stronka na pogode w Huelvie jedna z lepszych jakoś nie zapowiada sie nawet na krople deszczu http://www.tutiempo.net/Tiempo-Huelva-E21001.html - możecie ją śledzić - pozdrawiam
Dzwonilam do Maria przed poludniem i nic nie wiadomo. Rolnicy nie potwierdzili jeszcze terminu.
Ja znam dwie stronki z pogoda w Hiszpni i na kazdej co innego wiec ja sie tym nie sugeruje.
to zostaje nam znowu czekanie .... ciekawe kiedy bedzie coś wiadomo...
Witam! Ktoś coś wie odnośnie wyjazdu... ktoś dostal esa?
Nie...
ile jeszcze bedziemy czekac...
Do usranej śmierci...
ja dostałam pisemko że Mario przesłał informację do OHP że wyjazdy będą do końca kwietnia, z upływem czasu coraz mniej w to wierzą
Temat przeniesiony do archwium.
631-660 z 1069