Praca sezonowa przy zbieraniu cytrusów 2012 z Mariem

Temat przeniesiony do archwium.
661-690 z 1069
tez mam takie pismo i wogole mnie ono nie przekonuje..rownie dobrze mozna sie tym podetrzec a ktos bystry dopatrzy sie w nim bledow ort :)pzdr
Dzwonil ktos dzis do Maria? Moze juz cos wie.
Srały muchy będzie wiosna :)
Pisemko, które ja otrzymałam miało tyle błędów ort i literówek, że zaczęłam się zastanawiać, czy na pewno dobrze rozumiem jego przesłanie... ale mniejsza.

Dobrze mówisz Ghost_86, można się tym podetrzeć jedynie, bo nic to nie wnosi do sprawy. Tak samo odkłada wyjazd na następny niewiadomy termin, jak dotychczas słowne odpowiedzi OHP, przez telefon.
Niby dlaczego Pani w Toruńskim WUP mówi, że wyjazdy odwołane? Może straciła nadzieje jeszcze przed Nami, że to się ruszy, a może dokładnie wie, jak będzie...
edytowany przez Orangena: 21 kwi 2012
....Kamila a Ty dostałaś jakieś pismo?
Nie ale ja jade przez WUP w Toruniu nie OHP
Ja też przez WUP w Toruniu i tak się zastanawiam czy oni wysylali jakieś pisma.
Nie wysylali nic oni odradzaja wyjazd i teraz mowia ze odwolane. Sami nie wiedza co i jak.
Dzwonil juz ktos lub bedzie dzis do Maria? Wczoraj do poludnia nic nie wiedzial.
my nic zadnego pisma nie dostalismy...
tej uny czytalem juz kilka postow i stwierdzam ze to jakis dziwny, beznadziejny przypadek przemadrzalego homo niewiadomo :* jakies ostre jazdy masz dziewczynko ^_^
Czy ktos jedzie (o ile jedziemy... ) przez OHP w Lęborku?
za każdym razem jak dzwonię do OHP to mówią że wyjazdy będą na 100% i każą czekać, a do Maria dodzwonić się nie mogę dzisiaj
wiec nie rozumiem czemu w WUP mówią że nie ma a w OHP mówią że będzie, przecież to ten sam wyjazd
Ja miałem pojechać z Lęborka, ale raczej zrezygnuję.Wyjazd miał być na początku marca, a teraz jest prawie początek maja. W poniedziałek idę do OHP i mam nadzieję, że po podaniu konta zaliczka zostanie zwrócona tak, jak deklaruje pan Mario
to o co chodzi ... jedziemy czy nie ...
cos wiadomo w sprawie wyjazdu...?
gdyby było coś wiadomo to pewnie ktoś by coś napisał, proponuję Ci spróbować dodzwonić się do Maria, jeżeli odbierze to dasz nam znać, bo ode mnie niestety nie odbiera chociaż dzwonię od rana, na dzisiaj kończę bo nie będę marnować niedzieli ( zwłaszcza że taka ładna;) )
Nic nie wiadomo. Mario podawal nr do siebie. Mozecie dzwonic i pytac. Moje tel zawsze odbiera. Jak ma wyl to probujcie potem.
Mario dzisiaj nie odbiera telefonów, a jesli, to nie udzieli zadnych odpowiwiedzi. Bo jak mi powiedział, "jest Siesta i mam wolne".
ja jak dzwoniłam do Mario to ciagle mowi ze czeka na wiadomość od stowarzyszenia... może jutro coś się od niego dowiemy ...
Ta... Dowiemy sie... jak codziennie :]

wkoncu musi cos nam odpowiedzieć...
konca nie widac, nie widac, nie widac... :] do jutra mam cierpliwosc, a pozniej, to sama nie wiem co z tym fantem robic, bo jest to juz irytujące na maxa nie tylko dla mnie, ale wiem, ze dla wszystkich.
Dajcie mi do niego nr bo może ja mam zły
to czekanie wszystkich denerwuje...
ja dzwoniłam do Mario i dalej to samo że czekają na meila ze stowarzyszenia i że pogoda nie taka i on nie ma na to wpływu... dalej kicha...
To ja już dzisiaj dziękuję.
nawet jesli ktos z was rezygnuje to publicznie tego nie piszcie bo on tylko czeka az ludzie co dali zaliczki zrezygnuja i wezmie nowych nawet 3 dni przed wyjazdem bo jaki to problem
czeka ktoś jeszcze?
Jasne że czeka(:
Widzę że nie tylko ja(:
-Pewnie czeka z 600 osób
Coś czuję że będzie.Totalna Kicha a nie wyjazd.
Czekam i czekam i czekam i czekam...i tak czekam od Grudnia i Gówno z tego będzie bo pewnie się nie doczekam((:
I wy pożućcie wszelką nadzieję.
MASAKRA.
Temat przeniesiony do archwium.
661-690 z 1069