praca huelva truskawki 2

Temat przeniesiony do archwium.
691-720 z 1280
hmm a moze pan maniek z algi powie mi czy sa juz numery "nie" dla dziewczyn z gdanska?prosze o szybka odpowiedz
Czy ktoś z tego forum, wie coś na temat wyjazdu osób z naboru z 9 marca ?????????????????????????????????????????????????????????
Czy ktoś z tego forum, wie coś na temat wyjazdu osób z naboru z 9 marca w Łodzi ?????
ja tez byłam na naborze 9 lutego w łodzi,my pewnie pojedziemy na szarym końcu,jak wogóle pojedziemy?
9 marcaa nie lutego(co ja wypisuję)
jestem ze Zgierza i jadę pierwszy raz,jestem trochę przerazona,tym co tutaj przeczytałam!!!
Do Aga 31111111111!
Ja też niepotrzebnie to napisałam , ale może to juz te nerwy, a takie opowieści wyssane z palca: pewne źródła itp. są tu niepotrzebne
Każda z nas pewnie już od conajmniej miesiąca mogłaby sobie siedzieć w pięknej Hiszpanii, a tu głuchy telefon...
A co do "wesołych", więcej optymizmu, ja też do smutasów nie należe ;-) i mam nadzieje tam na takich nie trafić, bo poza praca też jakoś czas trzeba sobie zorganizować, Pozdrawiam
Marta zabierz śpiwór, nie sałuchaj nikogo, ja też pierwszy raz jadę a bardzo dużo napisała fresówka czytaj ją uważnie.Bardzo dużo wskazówek, które Ci sie przydadzą.hej.
mam pytanie moja kuzynka zapisała sie na zbiur truskawek w marzec 16a ja17 many inaczej na nazwisko jej zaczyna sie na litere "K" a moje na litere"R" .mamy razem bagarze czy jest możliwoć wyjazdu tym samym autokarem jesteśmy z woj.Łudzkiego prosze o odpowiedz
Do agi33 ja też jadę pierwszy raz i jestem skołowana tym co się dzieje w związku z organizacją tego wyjazdu - generalnie nikt nic nie wie. Może ty wiesz czy mamy już numery NIE ?
Do Pana BRUXO
Czy te 19 osób , które nie wsiadły w danym terminie tj 23 bedą jechać w innym , czy jest taka możliwość i czy z Katowic?
do mk123
przykro mi nic nie wiem,pozostaje nam cierpliwie czekać,myslę,że dokońca marca wszystkie pojedziemy,tak mówił mario na naborze!
POZDRAWIAM WSZYSTKIE TRUSKAWECZKI,mam nadzieję,że niedługo się spotkamy!!!
Marta FRESÓWKA to bardzo mądra i rozsądna dziewczyna już wyjechała
z rezerwy ze śląska, cofnij sie i przeczytaj sobie co trzeba itd,itp.
Wyczerpała wszystko co jest możliwe, ponieważ była 3 -4 razy już.Takich ludzi słuchaj uważnie.Żałuję że nie pojechałam z nią, chciałabym ją poznać jest to dla mnie osoba bardzo wartościowa. Kto wie, może...świat jest przecież taki mały... i takich ludzi jak ona też jest bardzo mało.
cześć jeszcze nic nie wiadomo o wyjeżdzie z Łodzi ja tez czekam i jestem z marca pozdrawiam
Wyczerpała wszystko co jest możliwe, ponieważ była 3 -4 razy już.Takich ludzi słuchaj uważnie.Żałuję że nie pojechałam z nią, chciałabym ją poznać jest to dla mnie osoba bardzo wartościowa. Kto wie, może...świat jest przecież taki mały... i takich ludzi jak ona też jest bardzo mało.
do Agi
czy wiesz coś o naborze z 12.01 czy są jeszcze jakieś dziewczyny,bo twierdzisz, ze Mario mówił że będziemy do końca marca w Hiszpanii?
Ja tracę nadzieję, bo ja w kwietniu się przedłuży to chyba zrezygnuje,
DO AGI 31
JA NIE JADE TYLKO CZYTAM CZESTO TE WYPOWIEDZI BO JET TAM MOJA PRZYJACIOLKA I KUZYNKA
Do dziewczyn co jadą z Algą dzwonilam dzisiaj do Algi i pan powiedzial że do końca nastepnego tygodnia mamy wszystkie wyjechac tak powiedzial a czy tak bedzie to zobaczymy.Pociesze was dziewczyny ja czekam od 9 grudnia i mam nadzieje to co powiedzial to prawda
Te kierowca!!! Jesteś zwykły cham, a ja już prawie mam cie namierzonego i mam macadresik twojego kompa więc chyba szybciej spotkasz się z prokuratorem niż z tą Panią...
mam pytanie :czy do założenia konta przez pracodawce jest zabierany paszport czy jest oddawany po założeniu konta ? czy jest sens jechać w połowie kwietnia ?czy w polsce trzeba zapłacić podadek
do joli
Mario tak mówił,że do końca marca wszystkie wyjedziemy,im chyba tez zależy na tym,ponieważ sezon na truskawki trwa z tego co wiem jeszcze tylko dwa miesiące,pózniej to chyba nie ma co jechać bo i po co?ja cierpliwie czekam,mam nadzieję,że wszystkie pojedziemy!!!
do mk123: jescze kilka dni temu podpisywalas sie km123 i fajnie byloby gdybys tak zostalo bo mozna latwo pomylic nasze wpisy....
dzieki za info papa
czesc dziewczyny widze ze dalyście sobie spokoj na weekend?macie racje trzeba odpocząc od tegp forum !pozdrawiam
czesc dziewczyny !
zapisałam sie na wyjazd do hiszpanii Rok temu tez pojechałam późno i przywiozłam troche kasy do domu Rozmowy mają byc pod koniec tygodnia moze ktos tez zapisał sie z kujawsko-pomorskiego ?
cześć ja też sie zapisałam na te tuskaweczki i czekam a tu nic
czy wiecie cos'o naborze z 16 lutego we wroclawiu ? proszę napiszcie coś bo można oszaleć tym ciągłym czekaniem,a telefon wciąz milczy ,niewiadomo komu wierzyc każdy co innego gada,dzisiaj np.znajoma powiedziała mi,żeumowy będą wycofywane,bo im lepiej opłaca się zatrudniać ukrainki, w takim razie po co te kolejne nabory skoro jesteśmy za drogie ,może ktoś to wyjaśnic
bzdury, oni płacą jednakowe stawki czy to nam czy UKRAINKOM
Niech się odezwie pan z Algi podobno wszystkie wyjedziemy wtym tygodniu zobaczymy czy to prawda!
Temat przeniesiony do archwium.
691-720 z 1280

« 

Pomoc językowa