praca huelva truskawki 2

Temat przeniesiony do archwium.
751-780 z 1280
do bruxo 1: nabór we Wrocławiu miała Freshuelva (16-17.03.), pozdr
Do pana z Bruxo!! bardzo dziekuje za odpowiedz :))) az humor mi sie poprawil i pewnie innym z warminsko - mazurskiego takze :)) oby pana informacje co do nr sie sprawdzily i oby do konca tyg byl wyjazd bo cierpliwosc nasza jest na wyczerpaniu !!! Fajnie ze pan jeszcze nie stracil cierpliwosci i odpowiada na nasze pytania hehehe . Dzieki jeszcze raz i pozdrowionka dla wszystkich czekajacych :)))
moja mamuska była na naborze we Wrocławiu............czy ktoś wie kiedy ten wyjazd??????Czy oni robią se jaja kosztem kobiet??????jasli ktos wie cos o wrocku niech napisz wielkie dzięki.....pozdrawiam
I kolejny dzień minął...Pani u W.U.P dziś powiedziała,że nadal czekamy na numery.Jestem tylko ciekawa ile jeszcze będzie tych "już na dniach będą".Każdy mówi i pisze poprostu to ,co chcemy usłyszeć i przeczytać-taka jest prawda! Pozdrawiam wszystkie TRUSKAWECZKI.M.
to jest juz przesada nadal Olsztyn nie ma numerow !!!!! ludzie jak tak mozna nas zwodzic i psychicznie wykanczac to juz przechodzi ludzkie pojecie . Od czego jest ten urzad i panie ktore tam siedza !! czy oni nie maja kontaktow z hiszpanami zeby cos ruszyło w tej sprawie z numerami dla Olsztyna ?!! zaraz kwiecien a my dalej siedzimy i od stycznia ciagle ta sama spiewka az juz mi zbrzydło słuchanie tego samego w kółko < za pare dni wyjazd > mamy jechac pole posprzatac po sezonie !!!! bo na nic innego sie nie zanosi . papatki
Witam!dzis dowiedziałam się ze w tamtym tygodniu w Wałbrzychu był nabór do hiszpani moja sasiadka się zapisała a co najlepsze to powiedzieli im ze wyjazd będzie bardzo szypko ja juz nic nie rozumię w Toruniu tez był niedawno nabor ja od 3.02.czekam na wyjazd ,inic a moze w tym roku truskawki bedą do lipca hahaha..........Pozdrawiam
czesc kolezanko jeszcze są nabory?no wiesz ja czekam od 9 grudnia i jeszcze siedzw w domu ale sobie jaja robią
Tak to jest dziewczyny.Lecą sobie z nami w kulki jak nic!!!Ale co my możemy zrobić...?Łykamy te wszystkie brednie co nam wciskają,bo się łudzimy-ŻE MOŻE TYM RAZEM TO MY JUŻ POJEDZIEMY.I tak w kółko. Podziwiam dziewczyny ,które czekają od grudnia,słowo.Ale ile można czekać?Pozdrowionka.M.
Nadal nie dostalismy nr NIE z Olsztyna.Czekamy na nie tak samo jak Panie.
do marga12
Nabór w Wałbrzychu jest dzisiaj tj.28 marca.Ma Pani złe informacje
do Olamała
W Polsce nikt nie ma wpływu na termin wydania numerów NIE.Prosze spróbować załatwić jakąś sprawę w jakimkolwiek ministerstwie w Polsce.Jest tak samo jak w Hiszpanii.
Do pana z Bruxo !! Moze i nikt nie ma na to wpływu , ale sm pan przyzna że to jest przesada żeby nowym dziewczynom nadali nr w ciagu 3-4 dni jak sam pan pisał a nam od stycznia nie moga nadać !!!! tam jast jeden wielki bajzel z tymi papierami , powinni mieć jakąś kolejność w przyznawaniu numerów my pewnie pojedziemy jeszcze po tych naborach z marca !!!! wcale by mnie to nie zdziwiło . Olsztyn czeka juz 3 miesiące i nic sie nie zanosi na wyjazd w tym tygodniu , to jest przegiecie na całej linii !!a w to że nikt nie ma na to wpływu to do końca nie wierze dlaczego inne wojewodztwa dostały wczesniej numery a rozmowy miały duuuuuzo po nas ??!! moze ich urzedy troche sie staraja bo nasz ..........!!!pozdrawiam
Dziś znów było dzonione do W.U.P w Olsztynie i nadal NIC.A zresztą czego innego mogłam się spodziewać???
Mysza ty niedzwoń do UP bo one tam nic niewiedzą zadzwoń do swojego przewoznika!
Tak ,ale nasz przewożnik też nic nie wie.A nas powiadamia W.U.P-tak zrobili z naszym województwem!!!I jak tu się nie wkurzać???Mam już dość,a wczoraj myślałam że jednak Pan Bruxo pisze prawdę?Szkoda,że się nie potwierdziły jego wiadomości.....Ale przecież to Hiszpanie nawalają...Że ja jeszcze jestem taka głupia i daję sie nabierać na takie rzeczy....
Przewoznik nie ma nic wspolnego z numer NIE-czy zostały juz nadane dowiaduje sie w UP.UP pierwsze otrzymują wiadomości o numerach NIE a przewoznik podstawia autobusy!!!!!
to wszystko na temat kto wie pierwszy o wyjazdach to jest jeden wielki stek kłamstw Panie Bronxu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pan mówi co innego UP co innego , mam jóż was wszystkich DOSC!!!!!!!!!!!
witaj Olamała mi juz nawet czekanie nic nie da ja juz jestem zrezygnowana i nie wiem co mam robic a dzis urzad w Olsztynie nic nie wie na temat wyjazdu ja mam juz tego dosc pozdrawiam Ewa
tak myszko ja tez jestem juz głupia byłam przybita do wczoraj bo liczyłam na te numery tak jak pan z Bruxo pisała a dzis jestem juz załamana kompletnie jesli chodzi o wyjazd pozdrawiam Ewa
Bruxo: co to za praca w tej hiszpanii dlaczego tylko dziewczyny?jak sie co zalatwia?prosze o kontakt!
szanowny panie kiedy pan nas z tad wywiezie i czy pan poważnie nam napisze na temat wyjazdu z Olsztyna z poważaniem
Hej !!! zaraz to panie w up wogole zapomną ze organizowali wyjazd na truskawki !!! to juz przekracza wszelkie granice , moje nerwy juz wysiadly i MÓJ wyjazd stawiam pod znakiem zapytania bo nie wiem czy jest sens nadal czekac strzepic nerwy czy gra jest warta świeczki ?!! nie wiedziałam ze wyjdzie z tego taki cyrk !!! narka trzymajcie się i zycze cierpliwosci bo mi juz jej brakuje
Czesc wszystkim!!!Ja jestem z pomorskiego i tak jak wy dalej czekam na wyjazd!!!!Jesli mialybyscie ochote pogadac to moje [gg] ,czesto jestem [email]
hej Olamala!!!!Jestem z toba,moja cierpliwosc tez sie powoli konczy wiesz!!tez mam juz dosc czekania!!!!Ilze mozna,oni sobie jaja robia!!!!
Do pana Bruxo!!!!Czy wie pan cos na temat wojewodztwa pomorskiego???ja czekan juz od 2 lutego i dalej nic,dzwonilam wczoraj do algi i pani kazala poczekac do jutra,wiec zobaczymy co z tego bedzie???Wczesniej mowila ze do konca marca maja wszystkie wyjechac,ciekawa jestem!!!!
No to fajnie,że nie jestem sama z tym wszystkim.Zeczęlam się już zastanawiać czy nie szukać czegoś innego.Po co tam jechać w połowie kwietnia? Ciekawe co by zrobili jakby tak połowa dziewczyn nie pojechała? Znależli sobie tanią siłę roboczą i myślą ,że ktoś jest głupi i nie wie o co w tym wszystkim chodzi.Niestety byłam już tam i wiem jak to wszystko wygląda.Ja też już nie chcę nic słyszeć od pań z W.U.P,bo to jest poprostu śmieszne.Ale przecież to URZĄD PRACY ..... Pozdrawiam.M.
Czesc wszystkim:) Dzisiaj byłam na rozmowie w Wałbrzychu. Nie wiem jak to wszystko dalej ma wyglądać?? Troche dziwnie, bo żadnych konkretów nie powiedzieli, jedynie, że zadzwonią. Było dużo kobiet, ścisk w ogóle z koleżanką nie słyszałyśmy nic z tego co mówili na początku. Dostałam w efekcie umowe do poczytania i nic nie wiem.. czy możecie mi powiedzieć, o co chodzi? co dalej? Niby wyjazd ma być 10.04 do 15.04... ale z tego co widzę co tu piszecie to małe szanse na szybki wyjazd. Pozdrawiam i proszę o odp;)
Witam...
Na wyjazd troche trzeba niestety poczekać :( jak sie dowiadywałam nie było tam pogody i dziewczyny które pojechały 17.03 teraz zaczęły normalnie zarabiać. Może to z jednej strony i lepiej, że jesteśmy tu a nie tam :/ Podpisywałam kontrakt w Wrocławiu mam nadzieje, że do końca marca wyjedziemy... to moj numer [gg] .Pozdrawiam
Kaja pociesze ciebie ja czekam od grudnia a ty napweno bedziesz czekac mniej bo do 15 kwietnia wszystkie maja byc na miejscu!!!!Czy ktoś dzwonil dzisiaj do Algi??????
w koncu sie odezwali!!!!!!!!!!!!!!11
pomorze rusza przed chwila dzwonili do mnie wsobote wyjazd o 9 z Gdanska, placimty 50 zl.
Ja bylam na nnaborze w Gdańsku 2 II Pozdrawiam
Czekajcie na telefon!!!
Temat przeniesiony do archwium.
751-780 z 1280

« 

Pomoc językowa